midsummer 19

Hoppas ni hade en härlig midsommar och om ni inte hade det, det är bara en dag, precis som alla andra dagar egentligen. Förra året gjorde jag inte så mycket och inte året innan det heller egentligen. Har tagit det lugnt i några år. Ibland vill man bara ha mys, ibland fest och ibland har man tur och får båda. I år fick jag båda och hade planer heeeeela dagen, med både vänner och familj. Från morgonträning kl 9 till taxi hem och läggdags vid 04.
Min midsommar får 10 av 10, utan tvekan.

Kolla min krans, den var helt perfekt :') Den blåa färgen var exakt den jag ville ha <3 Gillar kombon orange och blå.
Hade aldrig hunnit fixa en krans igår och jag har sagt till mig i typ 4 år i rad nu att "nästa år, då köper jag fan en".
Dels för att det alltid tar sån tid och men också för att det aldrig blir som man vill, haha. Så iår fick jag äntligen ha en superfin krans.

Runt lunchtid åkte jag hem till mamma och pappa, vi tillsammans med några andra familjekompisar cyklade hem till några andra vänner till oss. Där åt vi en god midsommarlunch, drack snaps och hade det härligt med en hel del solsken till och med.

Jag hann hänga med en snabb sväng till Hamravallens midsommarfirande, var nog 10 år sedan jag var där senast, om inte mer. Men det var sig likt ;) Midsommarstång, dans, lotterier och mysig feeling bara.

Åkte hem till mig runt tre-tiden, bytte om, fräscha upp mig och drog sedan hem till Johanna för lite bubbel och musik innan vi åkte mot andra festligheter.

Strax efter 17 var vi ute i Vallda tillsammans med massa andra härliga människor. Vi kom perfekt till lekarna. Älskar midsommar på det sättet att alla är utomhus, leker, sommarklädda och allmänt lyckliga haha. Det är såååååå skön stämning. Det är sommar.

Förutom lekar så blev det snapsvisor vid bordet, beerpong, kubb, grillning, sång och dans. Hela denna underbara dag avslutades med bad i både pool, jacuzzi och bastu i fler timmar. Kan det bli mer perfekt? Nä jag tror inte det.
Ni vet, en sommarkväll med fest som man aldrig vill skall ta slut och man är uppe så länge att det börjar bli ljust igen. En sån midsommar hade jag och det är jag så tacksam för.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar