Midsommardygnet

Ett försenat inlägg om Midsommar. Åkte upp till Smögen på torsdagförmiddagens, landade där uppe runt lunch tid, mötte upp de som redan anlänt och lämnade grejerna i stugan. Sen tog vi en promenad till bryggan och åt en god lunch på Skäret. Därefter gick vi längs klipporna hemåt igen och körde ett träningspass på gräsmattan. Underbart!!

Efter träning och dusch så gick vi och köpte mat till att laga middag, lite snacks och blommor till morgondagens krans. En riktig mysmiddag utomhus fick det bli.

Inledde Midsommarafton med en runda på 8 km, härligt att springa i lite andra miljöer!! Sen blev det dusch, fixa iordning sig, göra krans (tog en evighet, men blev nöjd för en gångs skull). Sen förberedde matgruppen mat, dukning osv. Jag var ansvarig för lekar tillsammans med två andra.

Mässing och jag, vi var otroligt oroliga för at klänningen skulle bara exakt likadan när vi började prata om hur den såg ut haha. Men lite olika trots allt. Båda från Gina Tricot.

Midsommarafton bjöd sjukt nog på solsken hela dagen, även om det var molnigt på himlen så lös solen konstant. Vi åt gott, sjung snapsvisor och gjorde lite lekar. Helt otroligt härlig och rolig dag. Älskar midsommar!! Efter en heldag hemma stack vi till Bryggan och Skäret för trubaduren och ett antal glas till. Kvällen blev lagom sen och vi hade en drömdag om du frågar mig.

Julia, min fina vän!!

Sofia och Julia, så glad i er!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Smögen alltså det är ju för härligt! Där finns allt man behöver! Räkor och klippor att dyka från haha, fina bilder du har tagit och gångbron längs klipporna ser ganska nyfixad ut va 😊

nouw.com/svullo