Midsommarafton

Min midsommarafton spenderas med min bästa vän. Vi drack och åt massa gott, pratade om livet, skrattade och njöt av sommaren helt enkelt. Vi är inga stora fan när det kommer till det här med kransar (för att vi är så dåliga på att göra de fint) så vi körde på ett diadem som ändå blev väldigt bra. Hade på mig den hela kvällen faktiskt, man får ju passa på. Sen hann vi såklart med att fota lite på balkongen. Så tacksam över min balkong asså, här hängde vi hela eftermiddagen och kvällen. Förutom att inte gilla kranstillverkningen så bojkottade vi också midsommarmaten, som vi inte heller är så förtjusta i, haha. Så midsommarfeelingen var väl kanske inte riktigt där. Men vad gör det? Vi åt liksom jordgubbar och hade blommor i året, det räcker ;) Middagen blev räkor, bröd och aioli. Det är så gott!!
Lite senare på kvällen kom Frida hit, som är Johannas kompis och som jag träffat flera gånger innan. Efter en stund bestämde vi oss för att möta upp några andra och åkte hem till Mathilda där lite fler folk befann sig.
Så vi fick spelat lite kortspel och helt enkelt avsluta kvällen med dans. Det blev en väldigt bra kväll trots att vi inte hade några större planer eller förväntningar. KUL. Hoppas ni hade en bra dag <3

Vi skålade med lite bubbel och gjorde sedan varsin krans eller ja, diadem då. Jag körde på helvit i år, kände att det var snyggast till min outfit ;)

Kolla hur fin hon är!! Mitt set kommer från märket JUST och är faktiskt köpt på jobbet. Så fint och bekvämt!

Vi hängde på balkongen hela eftermiddagen och kvällen, verkligen älskar den nu under sommartider. Vi passade på att fota massor eftersom båda har tålamodet till att det tar lite tid, haha.

Melonpizza, muuuuuuums

Vi orkade inte tillaga någon mat och var såååååå sugna på räkor. Så detta fick det bli till middag. Räkor, bröd, aioli och brie.

Vi gjorde några, enligt oss själva, "lyxiga" drinkar med isbitar av jordgubb, blåbär och blommor!!! Hur fint blir det inte med dessa färger?

Efterrätt, jordgubbar och grädde. Sommar eller vad?

Kolla vad fin drinken är!!!

Körde på en naturlig sminkning som vanligt och stora örhängen på det. Funkar alltid ;)

Vi tog några hotshots innan vi åkte för att träffa lite fler människor // Johanna och Frida påvägen hem <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer