Midnattsloppet 2018

I did it again, att springa ett lopp som är en mil är ju faktiskt kort för min del nu, hehe. Tro det eller ej. Det går ju så snabbt ;) Jag är nog egentligen inte jättebra på just en mil för jag märker att jag absolut har ett maxtempo som jag har svårt att pressa mig själv över, för då dör jag liksom direkt (?) Men däremot kan jag hålla ett vädligt bra tempo under en längre period, ni vet, mer seg/uthållig för långdistans och inte snabb/explosiv för "kortare" distanser. Det är något jag måste öva upp, att kunna öka och förbättra mitt "trygghetstempo" (om man kan kalla det så).
Jag startade i grupp 2a i år och hoppas och tror att jag får starta i grupp 1 nästa år, ser fram emot det! För fick som vanligt springa förbi en massa människor hela loppet, speciellt första halvan. Vaaaaarför anmäler sig folk i grupp 2 om man inte tänker springa snabbt :( Jaja, sånt är livet. Tror ju inte att jag ska bry mig, men när jag väl startar så vill jag ju bara springa snabbast av alla, haha.
Tyvärr kändes inte min mage helt klockren från början och jag hade därför ont i magen stora delar av loppet, typ lite löparmage. En blandning av håll, kramp och bajsnödig haha. Men det var ok, hade kunnat vara mycket värre så jag ska faktiskt vara glad för att det inte blev värre. Banan vi sprang var bra, inte den bästa, men absolut bra. Många svängar och krokig väg, vilket är rätt skönt på ett sätt. Känns som det är kortare distans då. Sen var det knappt några backar vilket var underbart, haha! Sen sprang vi lite under marken i parkeringshus osv vilket var ok, rätt dålig luft och varmt, men kul med omväxling. Hyfsat mycket folk längs banan, men hade väl kunnat hoppats på mer! Kan aldrig bli för mycket publik, hehe.
Okej, resultatet blev väldigt bra med tanke på förutsättningar. Jag är jättenöjd!!
Sluttiden blev 44:30 och min placering av alla damer blev 30:e plats.
Vill ni se mer statiskt och hastighet kan ni klicka HÄR

Känslan efteråt är som vanligt helt fantastiskt och jag undrar varför jag inte springer lopp oftare, det är så kul!!
Ännu roligare om man inte har ont i magen såklart ;) Tog sedan pendeln hem och promenerade/joggade sista biten hem. Har sedan duschat och ätit. Nu ska jag hoppa i säng. Sängen är såååå skön efter att man tagit ut sig. Älskar det.

Såååå nice att start och mål var på Ullevi i år. En jäkla fest! Ni ser mer på min Instagram.

Mitt ansikte ser alltid så piggt och fräscht ut (om man får säga det själv) efter att jag löpt, fattar inte varför, men det är som att ögonen blir klarare och huden blir både spänstigare och finare.... haha. Min klocka var inte helt tajmad med loppets egna, därav annan tid. Men hade en medelpuls på 172 och en maxpuls på 192. Svettigt!

Här svär vi en löpared :P "Jag lovar att inte knuffas och genomför loppet med glädje....."

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

AmaliaEmma
AmaliaEmma,
Faronsson
Faronsson,