Mer personligt

Hej, hoppas ni mår bra i värmen. Vill bara skriva och berätta hur glad jag är över att ni fortfarande tittar in här och läser min blogg efter alla dessa år. Jag älskar fortfarande att göra detta och hade gärna gjort det mer. Det glädjer mig att ni är så många som varit med i flera år, det är helt otroligt <3

Jag gillar ju att skriva, men har inte riktigt haft motivation och feeling för det senaste tiden. Så funderar på att bli lite mer personlig och kanske skriva mer här än vad jag gör. Den senaste tiden har det ju varit nästan bara "vardagsinlägg".
Det kommer absolut inte bli några långa romaner, utan bara tankar eller funderingar som dyker upp. Det är väldigt ofta som jag är ute och springer och kommer på saker jag vill öppna upp mig om och skriva mer om. Lite som terapi och kanske få sympati från fler som känner igen sig.
Jag tycker inte alltid det är kul att läsa långa texter, men vet att många andra tycker om det och speciellt när man kan relatera. Om mina tankar och texter skulle kunna hjälpa någon att må lite bättre eller inte känna sig ensam så vill jag mer än allt bidra. So let's talk.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer