massa bilder från helgen

I fredags jobbade jag ifrån kontoret, vi kör oftast en dag i veckan därifrån och då är man själv eller ev. 2 stycken på plats samtidigt. Vi körde lite fotografering inför påsken, jag och en kollega. Det blev indiskt till lunch, det är mycket indiskt just nu, är inne i ett mood där jag verkligen älskar den maten.

På kvällen invigde jag köket och matbordet tillsammans med två vänner. Kändes bra även när man var 3 personer ;) Har ju bara ätit själv hittills. Vi gjorde en så god sallad som ni bara måste testa, recept HÄR.

Köksluckorna kom på fredagen, så jag inledde helgen med att skruva upp alla luckor och lådor. Det blev så fint!!! Färgerna blev jättefina ihop. En ljus och varmbeige ton tillsammans med golvet och mattan blev precis som jag ville. Hängde också upp en gardin som jag hade med mig i flytten som också gjorde mig övertygad om att det får bli någon ljus och genomskinlig gardin, naturvit eller beige. Som gärna hänger på golvet lite.

Tog en runda på stan och stötte då på Klara mitt på gatan. Jag och Klarna delade rum och umgicks supermycket i San Diego. Vi har träffats några få gånger sen vi kom hem eftersom vi inte bor i samma stad. Så mysigt att hon var lite ledig och ville ta en kaffe och bara snacka ikapp i någon timme eller två.

Tog vara på lite eftermiddagssol på lördageftermiddagen innan jag började strukturer i köket lite.

Söndagen spenderade jag med mamma och pappa, de är så snälla och hjälper mig med allt!!! Vi åkte till Ikea för att handla garderober och jäklar vad man inte gillar att vara på Ikea, så stort och så mycket saker. Känns som man är stressad hur man än gör och när man lämnar är man aldrig på lika bra humör som när man klev in. Efter mycket om och med hittade vi allt vi behövde, men var tvungna att ta en sväng även till Bäckebol för att handla sista stommen..... Resterande del av dagen - montering och städning fram till läggdags. Okej, jag hann kolla första avsnittet av Robinson också ;)

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Emelie,

Fint matbord! 😊

www.djurforsakring.nu