mår inte så bra

Det ekar lite här på bloggen, vilket inte känns varken normalt eller bra för mig.
Otroligt ledsen över det. Har inte mått så bra senaste två veckorna. Har haft konstant huvudvärk, varit snurrig, mått illa, varit otroligt trött och inte känt igen varken mitt mående, humör eller känsla i kroppen. Kan inte riktigt koncentrera mig och tycker det är jobbigt att läsa på en skärm. Mitt huvud känns helt dimmigt och instängt.. Var svimfärdig häromdagen när vi var på Magasinet, nä ljudnivån var så hög kunde jag inte koncentrera mig och lyssna utan det blev bara för mycket och var nästan tvungen att gå ut.
Känner också att jag inte riktigt hittar orden ibland, vilket kanske låter lite mer allvarligt än vad det är. Men ni fattar, när man känner sig lite veck och trött i huvudet och ibland inte kan formulera sig som vanligt. Man är inte så alert i tankar och uttalandet. Vilket jag känner att jag brukar vara.

Jag vill tro att det bara är en fas efter en lite stressad period samt spänningshuvudärk från mycket stillasittannde framför dator. Nya tider, nya rutiner och nytt liv för mig. Samt att det varit mycket annat som pågått varje dag.
Har bokat in massage, köpt glasögon som skyddar ögonen samt ändrat min skärm på jobbet så jag sitter bättre och har en större skärm. Måste få ordning på detta, för jag mår inte bra just nu. Har nog tränat typ två gånger per vecka för jag orkar inte, vill inte och inte kan, vilket inte är jag. Ska vila mycket i helgen och förhoppningsvis känna ny energi, få bort smärta i nacke, käkar och huvud, äta bra mat, få bort illamåendet och få en go känsla i kropp och knopp.

Ta hand om er <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Stackare! Hoppas du mår bättre snart. Inte kul att må sådär, det går ju ut även över ens psykiska mående. Kram!

nouw.com/agnesmathilda
louisekihlgren
louisekihlgren,

Förstår dig helt, jag är i en liknande situation just nu. Så irriterande när man är konstant trött, som sen ger mig huvudvärk, när man ska plugga/jobba. Hoppas det löser sig för dig, kram! <3

nouw.com/louisekihlgren
Ellendelin
Ellendelin ,

Hoppas att dina ändringar gör susen, för dåligt ska man absolut inte må. Kramar till dig <3

nouw.com/ellendelin
BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Hoppas det blir bättre snart 💞

nouw.com/borderlinegirl
Elin
,

Hej! Du kan även testa att gå till en naprapt om inte spänningshuvudvärken släpper, det brukar hjälpa mig när jag får det☺️