Lost I Japan

Jajamen, jag var på jobbet vid strax efter 7 imorse som planerat. Heja mig! Därför kunde jag ta helg strax innan 15.30, drööööm. Jobbdagen gick helt okej, lite seg för att vara fredag faktiskt. Fredag innebär ju New Music Friday på Spotify och jag måste verkligen tipsa er om Shawn Mendes två nya låtar, den som heter "Lost In Japan" är det bästa jag hört på länge. Ni kan lyssna på den lite längre ner in i inlägget.
Efter jobbet så blev det en sväng till kungsmässan för att kika det sista inför festen imorgon, men just det som jag skulle ha var såklart slut. Får kika efter den snabbt imorgon på Frölunda Torg. Men annars löser jag och tar något annat, det är en spetstopp det handlar om liksom, så inte hela världen direkt haha ;)
Sen stack jag till gymmet och fick till ett riktigt bra löppass, förjäkla go känsla i kroppen, speciellt för att vara på ett varmt instängt gym och utan mat i magen. Det blev 5 km på 24,5 minuter, där även "uppvärmningen" är invävd i tiden, så ändå väldigt nöjd med den tiden! Började på 10 km/h en kort stund och sen 12-13 km/h och avslutade på 15km/h. Kroppen kändes lätt och andningen var långt ifrån "ansträngd", WOW.

FRIDAY VIBES

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer