LOS ANGELES - SEE YOU IN APRIL

Det är bokat!! En resa till USA:s västkust. Jag ska alltså äntligen få uppleva L.A, San Francisco, Las Vegas och allt som hör detta till. Jag är så glaaaaaaad. Äntligen, har velat åka till Kalifornien så länge. Det blir en resa med hela familjen. Mamma och pappa fyller båda 50 iår och jag är så tacksam över att vi kan fira detta med en magisk resa. Wow, kommer vara iväg i knappt 2 veckor och vad härligt vi ska ha det. LÄNGTAR. Har ni tips på ställen, restauranger eller andra måsten så dela gärna med er <3
Exakt två månader kvar!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

lisagabrielsson
lisagabrielsson,

Åh vad härligt!! Har själv varit i LA och San fran, STORT tips är att bila dit genom highway 1, sjukt fin utsikt över stilla havet!!<3

nouw.com/lisagabrielsson
juliawahlberg
juliawahlberg,
marietheresel
marietheresel,
wow vad härligt! aldrig varit där, ser fram emot att få haka på via bloggen 😃💕
nouw.com/marietheresel
Lina
,
åh va kul. va i Los angeles ich San fransisco lver jul och nyår. mina tips är: Cykla längst stranden i LA. Äta på malibu farm och åka cable car i SF. även om vi har spårvagnar i göteborg är det en helt annan upplevelse. När jag va i SF (sov där två nätter) va det skitsmidigt med hop-on-hop-off buss då vi inte skulle hade hunnit se allt det vi fick se om vi inte hade åkt den bussen. Värt pengarna tycker jag. Och bilar ni kusten från LA-SF eller tvärt om rekomenderar jag resturangen Big Sur. otroligt fin utsikt och god mat.
juliawahlberg
juliawahlberg,
Lina
,
åh va kul. va i Los angeles ich San francisco över jul och nyår. mina tips är: Cykla längst stranden i LA. Äta på malibu farm och åka cable car i SF. även om vi har spårvagnar i göteborg är det en helt annan upplevelse. När jag va i SF (sov där två nätter) va det skitsmidigt med hop-on-hop-off buss då vi inte skulle hade hunnit se allt det vi fick se om vi inte hade åkt den bussen. Värt pengarna tycker jag. Och bilar ni kusten från LA-SF eller tvärt om rekomenderar jag resturangen Big Sur. otroligt fin utsikt och god mat.
juliawahlberg
juliawahlberg,
ÅH TACK! 😃
nouw.com/juliawahlberg
JosephineJuninger
JosephineJuninger,
bysanna
bysanna,

Någon som är avundsjuk? Yes, I am!

nouw.com/bysanna
Chanapha,

Åh vad roligt! Rekommenderar Alfred coffee på Melrose och Malibu Farm 😊

chanapha.se
matildakarlin
matildakarlin,

Åå va roligt! Va själv där för ett år sen! Rekommenderar verkligen Grand Canyon, helt magiskt! Men även en smoothiebowl från Bowl´d Acai! Kan vara något av det vackraste jag ätit!!

nouw.com/matildakarlin
HandlaSmart
HandlaSmart,

Trevlig resa! =)

nouw.com/handlasmart
Viktorhognas,

Vad roligt, häftigt! 😃

nouw.com/viktorhognas