Lördagmorgon <3

Hej på er, lördag och ledig. Min favoritkombo.
Vakande runt klockan 8 imorse, jag är ju en sån jobbig människa som ställer klockan även på helger, hehe. Bara för att jag är livrädd av att vakna kl 10 och och inse att min morgon är borta.... Sov med öppet fönster i natt vilket ledde till att jag vakande i ett riktigt kallt rum för första gången på flera månader <3 Att ligga kvar under täcket är så otroligt skönt då och mina hyfsat nybäddade sängkläder luktade en bladning av tvättmedel och schampoo. Ja ni fattar ju, ville verkligen inte kliva upp!
Men sen föreställde jag mig känslan efter ett gött träningspass och frukost i soffan. Så hittade någon form av motivation och klev upp för att åka till gymmet (svårt att förstår hur jag hittade denna motivation nu i efter hand).
Det blev 40 minuter totalt av uppvärmning och HIIT. Bästa HIIT, svettigt, pulshöjande och hela kroppen används. Klockrent koncept.
Åkte hem, duschade, åt frukost och har sen dess suttit och planerat mitt extra rum här hemma. Har bestämt mig för att fixa iordning det. Just nu står det en säng och ett skrivbord där, som inte används. Rummet är liksom inte utnyttjat och det stör mig. Jag vill göra en walk in closet och detta kommer jag att önska mig i födelsedagspresent, hehe. I alla fall en del utav det. Önskar mig alltså en runda till Ikea, hint till er mamma och pappa <3 Typ gärna snart... mina planering är klar hehe.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Andrea
,
åh vad är det för fin grön hög växt som du har bredvid soffan? 😃
juliawahlberg
juliawahlberg,
Den kallas Fiolfikus 😃
nouw.com/juliawahlberg
juliaeklund
juliaeklund,
Gud va du har det fint!
nouw.com/juliaeklund