Lördag 25 augusti

Lördagsjobb stod på schemat idag, det gick bra och ganska så snabbt. Fyra timmar är ju inte så länge och idag var vi två så då går tiden ännu snabbare <3
Igårkväll anmälde jag mig till midnattsloppet som är nu ikväll, haha. Alltid spontant när det gäller lopp. Vet inte varför.... men jag gillar det, som att man springer helt kravlöst då och kan njuta på ett annat sätt. Sen har ju faktiskt mitt knä inte varit så bra under sommaren så har ju inte vågat boka in något lopp. Men nu känner jag mig definitivt redo. Det lär inte bli något rekordlopp, även om det hade varit såååå kul. Men så mycket löpning har jag faktiskt inte kunnat köra det senaste. Men hoppas kunna hålla ett normalt tempo och springa på typ 45 minuter. Men vi får se!!
Det är ny bana i år så det ska bli extra kul, vi kommer springa runt Ullevi, Scandianvium och Svenska mässan. Hoppas på mycket folk och roliga grejer runt banan, då går 45 minuter snabbt.
Ska snart ta på mig skorna och gå mot bussen. Har inget stöd på plats idag, då alla är upptagna, får presterar bäst ensam helt enkelt ;) Hörs efteråt!
Följ mig på Instagram så ser ni mer uppdatering HÄR

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Julia.
,
Vart är den gröna/blåa kudden ifrån? Jättefin:)
juliawahlberg
juliawahlberg,
Den kommer från ett märke som heter Skinnwille 😊
nouw.com/juliawahlberg