Latest days / begravning, våfflor och jobb

Hej på er,
Det har varit rätt mycket det senaste, känner att det först nu börjar lugna ner sig lite. Har inte hunnit med träningen som jag velat och dessutom varit lite tröttare än vanligt. Men med tanke på att flytten pågått i typ 2-3 månader nu och en förlust av en person som stod mig nära, så är väl det inte allt för konsitgt.

Senaste dagarna har det varit mycket jobb, fortsatt fix i lägenheten, en fin begravning för morfar och våfflor med familjen på våffeldagen, en dag som alltid varit morfars då det är hans födelsedag.

Begravingen var i tisdag och det var så fint, otroligt hemskt och ledsamt på samma gång. Ni som varit på begravningar vet exakt vad jag menar. Hade sån ångest inför det, men det var skönt efteråt, också lite extra härligt att träffa släkten under denna tid, att veta att vi står tillsammans även om vi inte ses lika mycket. För mig känns det fortfarande overkligt att morfar inte finns kvar, det kommer jag nog sällan förstå, vilket känns helt ok. Efteråt så åt vi en middag med hans favoritmat, en meny som han själv valde ut för hans 80-årsfest. Perfekt avslut på den dagen och för att hedra honom.

Nu är det snart helg och den ser väldigt lugn ut, skönt!!

Tränade på fit4fight gym i Kviberg som är hyfsat nytt och så fräscht. De har mest klasser och ett mindre gym, men var helt själv i gymmet vilket var DRÖM.

Åt fish taco från HelloFresh i början av veckan och satt upp nya gardiner från HM home som blev klockrena. Så nöjd!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer