latest days

Snart är januari avklarat, och vips så kommer det vara april och vår. Längtar, men njuter ändå lite av kylan sjukt nog. Tog en lunchpromenad idag i strålande sol och krispig luft, otroligt härligt.

Förutom jobb (hemifrån största delar) så har jag ett bra träningsflow. Många promenader, några gympass, löprundor och kroppsstyrka. En härlig mix som både min kropp och knopp mår bäst av, saknar dock lite yoga, det behöver min kropp.
Just nu bor jag också lite halvt här känns det som, vill börja packa ner allt i flyttlådor varje dag och har varken matbord eller soffa kvar. Men det är ändå rätt skönt att börja i tid och slippa onödig stress i slutet. Bara 4 veckor kvar till flytt nu, Göteborg jag är så redo för dig!

Har beställt soffa, matta och bokat golvslip till nya lägenheten. Så det är saker som styrs upp hela tiden, allt efter som. Rätt mycket att tänka på just nu, men det känns mest roligt och spännande.

Kommer dela med mig om flytten, mini-renovering och inredning här på bloggen såklart!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Andrea
,

Hej Julia! Undrar om du har tips på fina påslakan? 🌟

LouiseEdling
LouiseEdling,

Kul att du har kommit in ett bra träningsflow <3

nouw.com/louiseedling
Frida
,

Kul med flytt! Kan du inte göra ett inlägg om det du ska köpa till lägenheten, t.ex. soffan och mattan du har beställt. Jag håller också på att flytta och tycker det är så kul att se hur andra ska inreda sina bostäder.

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,
härligt ! Ha en fin dag <3
nouw.com/vardagsarlighet