Latest days

Mitt mående går verkligen upp och ner. Idag är en bra da!

Jag är övertygad om att det sitter i nacken, skuldror och axlar. Även om jag absolut googlat på både hjärnblödning som hormonell obalans.... Man leker ju alltid hobbyläkare.

Ska på massage imorgon och hoppas att han kan trycka ordenligt jävla hårt på mina axlar, nacke och huvud. Det måste göra ont om det ska släppa känns det som.

Körde yoga igår och tyckte de hjälpte till att lindra. Vill sätta upp ett mål att köra yoga minst en gång i veckan. Gärna fler och då lite kortare sessioner. Men en längre och mer genomgående variant, som igår, 75 minuter. Alla som inte testat yoga har så fel uppfattning av det. Det är inte det roligaste jag vet, men oj vad det gör gott för kroppen. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, alla borde testa. Yoga är för alla.

Förresten, hur bra är inte Benjamin Ingrosso. Kan inte sluta lyssna på tänd alla ljus från så mycket bättre. Får sån löjlig feeling!!

Annars blir det mycket familjemys i helgen. Men först padel och fredagstacos.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Tur att det är en bra dag idag! 😊

nouw.com/emelivet
Maja
,

Hej! Jag har ofta problem med huvudvärk som också kommer ifrån nacke/axlar. På senaste tiden har jag legat ca 10 min om dagen på spikmatta och jag känner att det verkligen hjälpt mig. Jag lägger en/två kuddar under spikmattan så man kommer åt nacken ordentligt! Du kanske redan har provat de o inte säkert att de har någon effekt på dig, men tänkte att alla tips är välkomna 😊 kram

linneacasandra
linneacasandra,

Går ca två gånger i månaden hos naprapat för samma besvär. Vi har insett att jag inte får tillräckligt med syre när jag arbetar. Jag håller lätt andan när jag koncentrerar mig, spänner upp axlarna osv. Ska träna nacke och rygg tungt varje dag nu, samt öva på andningen och röra mig extra under arbetsdagen.

Om du känner igen dig så har du lite av lösningen här, finns inget värre 😊

nouw.com/linneacasandra