last december

Ibland lägger jag lite extra tid på att kolla igenom gamla bilder och videos, både här på bloggen men också på mobilen. Det är både underhållande men också lite jobbigt ibland. När jag kollar tillbaka på tiden i USA gör det alltid lite ont i hjärtat.

För ett år sedan bodde jag ju i Kalifornien och förra december var minst sagt annorlunda. Spenderade den i Palm Springs, San Diego och Chicago tillsammans med nyfunna helt fantastiska vänner. Stranden var precis utanför lägenheten och medeltemperaturen var runt 16 grader. Jag jobbade på ett amerikanskt kontor och utmanade mig själv dagligen. Saknar det något otroligt och skulle göra vad som helst för att få uppleva det igen. Det var sååååå häftigt och nyttigt för mig.
Ibland känns det overkligt, för tiden gick så fort och det var för bra för att vara sant.
Kan inte sluta tänka på det och är väldigt glad för att jag har det memorerat här på bloggen. Vill aldrig glömma alla små detaljer. WOW vad tiden går fort. Om jag hade kunnat "ändra" på något, så hade det varit att få ta med precis alla mina nära och göra samma resa igen. Jag hade velat dela upplevelsen med så många som möjligt. Vilket såklart är helt omöjligt, men ni förstår känslan. Det är ingen här hemma som varken förstår eller vet hur jag hade det. Det finns så mycket mer än de som syns på bilder och det jag kan berätta med ord. Det måste upplevas.

När det går att resa igen, då ska jag ta med mig familjen till San Diego.
Jag måste tillbaka!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer