Last days through my phone

Hej på er <3
Börjar komma tillbaka på banan och in i rutinerna igen, känns som jag varit borta i evigheter, det var liksom knappt två veckor... Nu under den senaste tiden har ju bloggen handlat om min vardag främst, eller nästan bara. Har faktiskt velat ha det så med tanke på resan, inte blanda in en massa annat. Men nu till helgen tänkte jag fixa lite roliga och intressanta inlägg till bloggen. Mode, träning, inredning och personligt. Ja en mix, som min blogg faktiskt är.

Jobbveckan då, den har gått snabbt hittills, hoppas det fortsätter så. Vi var på kontoret i Borås och jobbade under måndag-tisdag. Igår, onsdag var vi tillbaka på Göteborgskontoret och är även här idag. Ska hem till en kompis och fota och intervjua idag för ett kommande reportage som ska bli väldigt roligt.
Annars mår jag helt ok, sover som jag ska och vaknar inte mitt i natten, skönt. Träningen har också rullat på, GRIT och löpning. Idag satsar jag på Bodyattack eller HIIT. Men jag ska vara ärlig att jag lever mer lite ångest och oro över min framtid. Men det är ingen fara med mig, jag överlever ju. Sånna här perioder har man, speciellt efter livets bästa resa.

Blandade mobilbilder från veckan

Måndagens GRIT cardio pass // Måndagens outfit (mitt hår älskar fukt och blåst....)

Onsdag bjöd på sol efter jobbet, och därmed fick det bli en löparrunda på 5 km med mina nya löparskor. De är mina all-time favoriter, tips!! Avlutade kvällen med hårinpackning, ansiktspeeling och avslutade med en sheetmask. Vardagslyx!!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer