Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Laddat batterierna

Sov 11 timmar båda nätterna i helgen, tröttare än aldrig förr och pollen dödar mig rent energimässigt :)
Kan verkligen leva med denna konstanta förkylning, men tröttheten är något annat....
Fick sjukt nog till ett helt ok Barry's pass i lördagsförmiddag, följt av några ärenden på stan. Bytte om och gick till Skanshof där jag mötte upp Elin och Mikaela för ett glas i solen, första timmen var det dövarmt och sommarkänslor :')

Åt lite på Muchomacho och tog sedan ett glas på magasinet, jag slutar alltid upp där. Var hemma runt 18-19 och tog det bara lugnt resten av kvällen, så skönt och behövligt med en lugn kväll. Somnade 21:30.
Söndagen spenderades utomhus i solen med Linda, vi åt frukost på Da Matteo och fick en guldplats där, sen gick vi vidare för en glass på Gelaterian (huuuur kan jag inte ha ätit där innan?). Det finns glass och så finns det glass. Pistage och salted caramel var helt otroliga.

Fixade hemma resten av eftermiddagen, tog fram sommarkläderna, städade, tvättade och gjorde matlådor. En bra helg där jag verkligen fått ladda batterierna med både sol, mat, gott sällskap och träning.

Ett par vintage Levi's shorts för inga pengar alls, kap!

Skanshof uteservering <3

Skorna är från Veja, kjol och topp från Gina. Även linnejackan är från Gina. Brillor från Vero Moda och väska från LV.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar