karmastolar och marmorbord

Jag har flyttat!! Äntligen bor jag i min nya lägenhet i Göteborg. Jag älskar området, Kungshöjd, det passar mig helt perfekt. Håller på att komma i ordning, sakta med säkert.

Golvet blev klart i fredags och då körde vi ett race in med de sista grejerna direkt efter jobbet. Golvet blev så otroligt bra, jag tog hjälp av Mölndals Golv Companie, som har gjort ett fantastiskt jobb. Snabba, punktliga och proffsiga.
Golvet jag köpte är ett trägolv av Valnöt från Kährs som heter Linnea Bloom 2-stav. En mörkbrun och varm ton, precis som jag ville ha det.

Fick så otroligt många frågor om de nya möblerna som kommit på plats så tänkte dela här vart de kommer ifrån. Jag fullkomligt älskar varenda del av dessa. Jag liksom stannar upp och inspekterar dem varje dag för jag tycker de är så perfekta.

Bordet har en bred trästomme av oljad ek och marmorskiva i en beige/grå ton. Karmastolarna är av träslaget valnöt och har ett linnetyg i en beige/grå ton. Tycker dem såg ut att passa superfint ihop, alltid lite svårt att beställa online med färger osv. Men det blev klockrent. Både stolarna och bordet kommer från Trendrum. Mattan som är av ull kommer från Sleepo classic collection och modellen heter cloudy, jag har storlek 200x300 cm som verkar vara slut. Men finns i mindre varianter och andra färger.

Golvet - HÄR
Ullmatta - HÄR
Maramorbord - HÄR
Karmastol - HÄR

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Älskar verkligen denna stil! Så stilren 😍

nouw.com/corneliavilhelmssoon