Kanel, kardemumma och blåbär

Hej på er, redan fredag och jag sitter på tåget påväg till jobbet. Sjukt ändå att jag tar buss, tåg och sen spårvagn varje dag. Eller egentligen är det inte alls sjukt... standard för många säkert. Men för mig som oftast haft cykelavstånd till allt och annars tagit bilen till typ träningar och matcher, då är det fortfarande rätt sjukt. Men man vänjer sig snabbt. Kan nästan uppskatta det ibland.
Har fortsatt med lunchträning även denna vecka och energin har varit sådär efter jobbt, därmed ingen träning efteråt. När vi kör på lunchen blir det ju ganska kort, 30-45 minuter ungefär. I onsdags var det brorsans hockeymatch efter jobbet och idag blir det AW med Irma och Erika, det var ändå ett tag sedan nu. Ska bli trevligt!
Så veckan har rullat på, lika snabbt som vanligt. Och snabbare kommer det gå, för om exakt en månad befinner jag mig i Sälen över en helg och om två månader får jag se vad L.A har att erbjuda. Nånstans därefter längtar jag också till att få åka till London och hälsa på min vän som jobbar där, men vi får se vad pengar och tid tar vägen efter USA. Nu ska jag ta mig igenom denna fredag och avsluta med en trevlig kväll.
Helgens planer är att träffa Johanna, fixa naglar, träna och ta det lugnt. Perfekt.

Äter numera denna kombo, det har blivit både till frukost, lunch och middag. Fixar det exakta receptet i helgen.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Fastän det är så vanligt att folk pendlar så hade jag nog inte orkat det nån längre tid faktiskt. är verkligen ingen morgonmänniska!
nouw.com/marietheresel
Viktorhognas,

Gott det såg ut 😃

nouw.com/viktorhognas
lisanealjungberg
lisanealjungberg,

Wow kan relatera, och bra inlägg! Växte upp med cykelavstånd från allt och har också svårt att vänja mig vid pendlandet. Kram!

nouw.com/lisanealjungberg