kalasfin

Dagarna går i ett och jag försöker hinna med allt som skall göras. Är just nu inne i en period där jag varje oroar mig lite över "undra vad jag kommer glömma av", för det är så mycket saker som händer hela tiden. Roliga saker för det mesta, så skall ej klaga! För att ni ska förstå så har jag EN eftermiddag kommande 3 veckor som det absolut inte finns några planer på. Då är det mesta inräknat, middag med vänner, fixa naglar, åka till Kungsbacka, spela padel, Sverigematch osv. EN eftermiddag och då är inte ens träning inräknat :) Kanon! Är inte hemma en enda helg heller.

Tog en löprunda på lunchen igår för att hinna träna, men det var en skön runda i solen, sen åkte jag direkt till Kungsbacka efter jobbet för att fira min fina brors födelsedag, det blev grillning och tårta. Så himla härligt med sommarhänget. Jag hade också velat fylla år i juni, alla är så pirriga.

Jag kom hem runt 23 igen och gick och la mig någon timme senare, trött imorse och nu jobb hela dagen fram till 17. Ikväll är det träning med Kajsa som gället, box'n burn heter passet, helt nytt för oss båda. Sen packa inför Stockholm. Skulle behöva städa lite också för att inte mötas av ett måste-städ på söndag. Fredag-söndag så ska jag alltså upp till Johanna i Sthlm, men först jobb på både kontoret och tåget under morgondagen. Ja ni fattar ju. Roliga saker, men lite för mkt inplanerat av mig denna månaden. På både vardagar och helger. Sitter väl och rullar tummarna på semestern sen.....

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer