Julfest, hotshots och Yaki Da

Avslutade ju gårdagens inlägg med:
"Det lär inte bli så sent då jag känner mig rätt så trött och seg. Men vi får se, man vet aldrig"
Jag kom hem strax innan 03.30 i natt :))) Så med andra ord fick jag feeling och som tur var kände Elin samma sak, haha. Men vi börjar från början. Direkt efter jobbet så fräschade vi upp oss lite och väntade in resten.
Sen dukades det upp massa julmat, som jag tyvärr inte gillar så mycket. Jag tog liksom lax, revben, ost och bröd. That's it. Men det var gott!! Det var bordsplacering, uppdrag under under tallriken, några tävlingar, dans, handbolls-VM m.m. Det var en riktigt trevlig middag och otroligt många skratt. Ni som följer mig på Instagram har redan sett mer från kvällen!
Efter hand droppade folk av mer och mer, runt 23 lämnade jag och Elin för en drink på Studio HPKSM, följt av massa dans och hots shots (godaste någonsin) på Yaki Da. Ibland blir det faktiskt jättebra när man inte har några förväntningar eller planer, utan bara kör på vad som känns bäst. Så efter en trevlig middag med otroligt många skratt, drinkar på en bar och följt av massa dans så somnade jag gott strax innan 4.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer