Jordgubbar och mjölk

Hej, jag lever!
Har bara inte riktigt haft tiden och orken till att berätta om mina dagar. De har liksom inte varit speciellt händelserika och jag har varit supertött och lite halvlåg. Första veckan på jobbet har gått fint och det känns jättebra. Har kommit in i allt bra känner jag. Har tränat lite som vanligt men tagit det rätt lugnt, energin har verkligen varit i botten. Har ätit jordgubbar och mjölk varje dag hehe. Hur fantastisk är inte den kombon?

Idag är det midsommar och det startades med ett eventpass på gymmet. Det blev 75 svettiga minuter av GRIT och attack. Åt frukost lite tätt inpå kände jag (orutinerat) så fick upp lite spya i munnen, haha, mindre gött kanske. Men passet var grymt och det kändes ändå bra. Behövde en riktig genomkörare.
Efteråt blev det handling och lite förberedelser inför ikväll. Johanna är hemma, så vi ska hänga på balkongen hela eftermiddagen. Fixa någon krans liknande sak, dricka bubbel, snacka skit, äta mat och skratta. Vi kommer skratta så mycket, det gör jag alltid med henne. Vad vi gör ikväll får vi helt enkelt se. Kanske stannar kvar här i lägenheten och bara myser. De andra tjejerna är lite utspridda idag, med andra gäng och därför valde vi att stanna hemma och umgås bara vi, men kanske möter upp flera senare.
Trevlig midsommar på er finisar <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer