Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Jobbdagar, VM-kval och rödvin

Istället för att uppdatera er endast efter en hel vecka, så kör vi en mid week update, ja det går bara att säga på engelska. Ibland är det lättare på engelska. Har haft två hyfsat goa arbetsdagar på kontoret, vi kör ju på som vanligt på plats numera, vilket ändå är skönt.

Fick till ett gött benpass måndags trots lite trött efter lördagen, men blev ändå ett riktigt bra pass. Ibland blir det nästan som bäst när man har som minst förväntningar. Igår efter jobbet handlade jag lite rödvin, mat och körde en snabbstäd hemma innan jag fick besök av Linda och Irma runt 19. Vi lagade Sofia Woods apelsin- och citronpasta, drack ett glas rött och kollade Sveriges VM-kval. En tung förlust mot Polen och därmed inget mästerskap senare i år. Så besviken och lite tom av det faktiskt. Det positiva är nu att VM är i november/december och inte i sommar.

Hoppas veckan vänder och blir ytterligare lite bättre. Det positivaste just nu är vårpirret och att solen lyst precis hela mars. Samt att uteserveringar öppnar på fredag, otroligt! Snart är också påsk här, en högtid jag verkligen gillar, inga större förväntningar, oftast rätt gött väder och långhelg.

En sallad jag slängde ihop med det jag hade hemma, likt vad jag brukar gör // Kappan är gammal från Mango. Gillar det dock fortfarande lika mycket!!

Baksidor fick sig en omgång i måndags, go start på veckan // Tallriken är från Tell Me More!!

Har haft några riktigt bra hårdagar nu, hoppas det håller i sig!!

Ljuslyktor från Tell Me More, Vinglas från Kosta Boda, tabletter från Åhlens och tallrikar från Lagerhaus.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar