Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

jobb, roliga planer och ny medicin

Godmorgon, klev upp hyfsat lätt imorse runt 7-tiden och jag hoppas på att det är min nya medicin mot pollen som gjorde mig något piggare. Har fått utskrivet receptbelagda för att försöka få bukt på den här tröttheten och förkylningssymptomen som varit med i månader nu. En av tabletterna sägs pigga upp, HOPPAS :)

Jobbdagar på kontoret hela veckan, som vanligt, skall nog försöka ta mig till något café för att få lite omväxling. Några småmöten, men ganska lugn vecka annars, vilket känns passande med tanke på energinivån. Annars har jag lite träning planerat, en AW på fredag, oplanerad lördag och kompinghäng på söndag. En väldigt vanlig och bra vecka helt enkelt.

Har många roliga saker framför mig nu, det är väl en del av sommaren. Tänk att vi snart är där, PIRR!! Midsommar är så gott som spikat, en dagsfest i början av juni, två kommande långhelger, Liseberg och 5-kamp, restaurangbesök, frisörbesök, tre konserter på Liseberg under sommaren och en 4 veckors lång semester. Nyp mig i armen och snälla ge mig mer energi!!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar