Jetlagg, sol och jacuzzi

Här satt jag och skröt och var kaxig om att jag inte drabbats av någon jetlagg... Vem vaknar vid 3 inatt och är superpigg, jo jag. Var både hungrig, pigg och hade ont i benen. Så jag hämtade en skål med yoghurt +granola och min Ipad och satte på Aviciis dokumentär på SVT-play (som ni alla borde se). Så där låg jag i sängen i två timmar i natt, haha. Men sen kunde jag somna om igen och vaknade av mig själv vid 12 !!! Vafaaan, där var min sköna och lugna söndagmorgon som jag älskar så mycket helt borta, blev lite irriterad på mig själv. Jaja, det kommer fler söndagsmorgnar, haha... Och jag behövde nog sova ikapp en del timmar.
Jag tog det rätt lugnt i förmiddags, åt frukost som blev ägg och jordgubbar och gick sedan på en skön promenad i solen. Svängde in på gymmet en kort stund för lite återhämtning i form av cykling och stretch. Kroppen känns förvånansvärt bra idag måste jag säga. Absolut lite seg och öm, men ändå helt ok. Jag är verkligen så stolt över mig själv med tanke på gårdagens resultat, finns får man vara det?
Efter gymmet gick jag hem till mamma och pappa för ett härligt bad i jacuzzin, kändes också välbehövligt och skönt för kroppen. Fick lite sol dessutom, dröm. Avslutade hela helgen, semester och två fantastiska veckor med grillning och middag med hela familjen. TACKSAM X1000 för allt detta.
Ska försöka smälta hela den här resan, men det lär ta ett tag. Svävar på moln fortfarande och vill liksom inte gå vidare.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

mirayhawat
mirayhawat,
så härligt!!
nouw.com/mirayhawat
nopostonsundays
nopostonsundays,
Ååh vad det verkar som en härlig helg!
nouw.com/nopostonsundays