Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Januarimål, check

Yes! Årets första månadsmål är avklarat. Tre heldagar utan sociala medier. Helt ärligt så var det inte så jobbigt som jag trodde. Jag la apparna i en mapp och skrev ”not today”. Så töntigt att jag blandar in engelskan, men ALLT låter så mycket bättre.
Så hur kändes det? Det tråkiga var väl att inte kunna uppdatera, typ en story eller något när jag tog en bild. Inte jätteledsen för att missa scroll i flödet eller något sådant. Men jag kände också att jag hade mycket tid till annat. Läste på nyhetssidor, lyssnade på podcast osv. Det var skönt med också tråkigt på samma gång. Välbehövligt att få känna att man inte måste vara på Instagram, Facebook och snapchat varje dag.

Nu har jag börjat på februaris mål, läsa ut en bok. Är redan stressad. Har en bok med mig som jag ska satsa på. Vill såååå gärna klara det, men har svårt för att ta mig tiden till att läsa, tycker det finns otroligt många saker som är väldigt mycket roligare. Men ett mål är ett mål, nu kör vi!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

soulcenteredliving
soulcenteredliving,
Skönt med ett break från sociala medier, tror det är nyttigt ibland!
nouw.com/soulcenteredliving
Två Månadslöner,
Jag tittar på youtube, sammanfattningar av böcker m.m. inte samma sak men nästan 😊
tvamanadsloner.blogspot.com
IP: 82.99.3.229

Inspiration