Januarimål, check

Yes! Årets första månadsmål är avklarat. Tre heldagar utan sociala medier. Helt ärligt så var det inte så jobbigt som jag trodde. Jag la apparna i en mapp och skrev ”not today”. Så töntigt att jag blandar in engelskan, men ALLT låter så mycket bättre.
Så hur kändes det? Det tråkiga var väl att inte kunna uppdatera, typ en story eller något när jag tog en bild. Inte jätteledsen för att missa scroll i flödet eller något sådant. Men jag kände också att jag hade mycket tid till annat. Läste på nyhetssidor, lyssnade på podcast osv. Det var skönt med också tråkigt på samma gång. Välbehövligt att få känna att man inte måste vara på Instagram, Facebook och snapchat varje dag.

Nu har jag börjat på februaris mål, läsa ut en bok. Är redan stressad. Har en bok med mig som jag ska satsa på. Vill såååå gärna klara det, men har svårt för att ta mig tiden till att läsa, tycker det finns otroligt många saker som är väldigt mycket roligare. Men ett mål är ett mål, nu kör vi!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Det går fortare att läsa ut en bok än vad man tror, någon timme här och där and it's done!
nouw.com/johannagrahn
louisebennhult
louisebennhult,
Jag hade som mål att läsa mer generellt i år och tänkte ha en bok i månaden men bara under första månaden har jag läst tre böcker och är på god väg med en fjärde. Det är så mysigt, man får mersmak när man väl börjat!!
nouw.com/louisebennhult
soulcenteredliving
soulcenteredliving,
Skönt med ett break från sociala medier, tror det är nyttigt ibland!
nouw.com/soulcenteredliving
Två Månadslöner,
Jag tittar på youtube, sammanfattningar av böcker m.m. inte samma sak men nästan 😊
tvamanadsloner.blogspot.com