Jag tar upp golfen igen

I betalt samarbete med HappyGolfer.se

Jag ser så många som spelar golf nu, min familj har alltid spelat och jag har vänner som skall ta grönt kort eller precis har gjort. Vilket gör att jag nu har bestämt mig för att ta upp golfen igen. Det ska bli sååååå roligt! Inga måsten, men som en hobby att ha under sommaren och som en aktivitet att göra tillsammans med familj och vänner. KLOCKRENT.

Jag har nu fräschat upp mina kunskaper med HappyGolfer och fått några bra övningar med mig. Jag har verkligen uppskattat att kunna göra det online. När det passar mig och i min egna takt. Så skönt upplägg!
Jag valde också att bli medlem i Happy Golfer som aktiverade mitt golf-ID direkt. Vilket betyder att jag nu kan gå ut och spela på banan.
Så löjligt smidigt! Har köpt golfklubbor, så är mer än redo för att köra igång nu.
SÅ KUL!

För er som inte har grönt kort i golf och vill ta det så kan jag varmt rekommendera att göra detta online på Happygolfer.se. Med koden "golfsommar2020" har ni hela kursen för 799 kr, vilket är ett superpris jämfört med vad det kan kosta att börja spela golf. De tio första som anmäler sig får dessutom en snygg golfhandske (se bild).

Ni kan läsa allt om kursen - HÄR

Kursen innehåller:

- 20+ videolektioner som lär dig allt du behöver för att spela golf.
- Introduktion i bland annat spelets alla moment, de olika slagen, regler, golfvett och utrustning.
- Du blir en del i vår gemenskap av nya golfare! Lär känna fler som precis börjat spela i vår slutna facebookgrupp för nya golfare.
- Löpande golfutbildning i form av tips, övningar och lektioner i facebookgruppen.
- Skicka in en video på din sving när du spelat ett tag och få tips på förbättring.
- Löpande erbjudanden på träning och produkter

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer