Jag och sötsaker

Personligare ville ni ha, personligare får ni ;)
Tänkte skriva lite kort om det här med godis och sötsaker. Som ni vet så äter jag inte sötsaker. Eller rättare sagt, i stort sett inte. Det går i perioder där jag är strikt och inte äter något alls. Men ibland så lättar jag lite på det. Helt enkelt beroende på vilket feeling jag har. Jag gillar mycket saker, bland annat choklad, popcorn, chips, bullar osv. Men det är också mycket som jag inte gillar så som tårta, donuts, lösgodis, läsk osv. Blir det för sött och för mycket så mår jag bara dåligt och då gillar jag det verkligen inte. Men varför har jag då valt att inte äta detta? Framför allt för att jag är så tacksam över att inte känna det där sockersuget!! Som jag likt de flesta andra också haft. Men numera finns det inte där alls på samma sätt. Klart jag jan bli sugen på något, men inte så som det var innan när man fick i sig massa socker då och då.
Men sen mår jag så mycket bättre av att inte äta sötsakerna. Psykiskt och fysiskt. I framtiden hoppas jag väl kunna lätta på det, då jag tycker det ibland kan vara gott och roligt att unna sig. Vilket jag tycker att man ska!!
Men just nu känns det väldigt bra och rätt för mig. Som sagt jag håller min typ av balans då jag ibland är strikt och ibland inte.
Balans i livet är viktigt när det gäller allt. Så jag tror helt enkelt att man får hitta sin typ av balans. Jag tycker alla borde äta hälsosamt, men man ska absolut kunna unna sig då och då :)


Fredsgsfikan som denna gången inte lockade alls, skönt ;) Men sååå fin att titta på!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

johannaknoos
johannaknoos,
juliawahlberg
juliawahlberg,
Det ser gott ut 😃
nouw.com/juliawahlberg
Nisse i Hökarängen
,
Du skulle käka Donuts i USA. Där finns det riktigt megastora👌. De på bilden är väl endast en bråkdel om vad som finns där.