Jag har sagt upp mig!

Yes, ni läste rätt. Jag har sagt upp mig från mitt jobb. Efter att ha känt mig rätt deppig, omotiverad och ledsen ett bra tag så kände jag att det var dags att tacka för sig. Jobbet är för stor del av ens liv för att gå runt och inte trivas. Därför kände jag att det var dags för nya äventyr, nya erfarenheter, helt enkelt hitta ny motivation och få tillbaka gamla glada Julia igen. Jag är en väldigt driven människa som hela tiden vill känna att jag utvecklas, både som människa och som kollega. Jag vill lära mig nya saker, vara till stor nytta och känna mig viktig på en arbetsplats. Står jag still och trampar på samma ställe under en längre period så trivs jag inte. I de flesta fallen kan man alltid klättra uppåt och ens driv kan ta en hur långt som helst. Men ibland känns och är det lite meningslöst. Och när man kommer till den punkten att man inte längre mår bra på jobbet, då ska man inte jobba kvar. Så mitt val blev väldig enkelt.
Jag har nu jobbat här i ett år och har lärt mig otroligt mycket, vilket jag är supertacksam över. Jag har även haft de finaste och bästa kollegorna man kan tänka sig. Tjejerna som jag kommit väldigt nära vill jag aldrig sluta träffa. De är verkligen helt fantastiska.
Det har varit ett turbulent år, det är saker som man vill glömma, men också många saker man kommer att ta med sig länge. Precis som på vilken arbetsplats som helst. Marknadsföring är något jag definitivt kan tänka mig att jobba vidare med och kanske till och med plugga så småningom. Det har varit lärorikt och så kul att ha fått testa på så mycket under ett års tid. Att få ta mycket eget ansvar och se hur saker och ting går till på olika avdelningar har varit betydelsefullt inför framtiden. Mina uppgifter har varit hyfsat breda under året som gått. Det har varit allt från fotograferingar och ansvar för kampanjer till att skriva texter och ansvara för företagets sociala medier.
Tack för allt, nu ska jag lära mig nya saker. Jag kommer faktiskt börja på ett nytt jobb redan nästa vecka, återkommer om detta inom kort!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer