Jag är hemma

Jag är hemma!!!
Det känns helt sjukt att vara tillbaka i Sverige. Flygresan hem igår gick väldigt bra. Jag flög från San Diego i onsdags efter lunchtid, landade i Dallas 2,5 timme senare och flög sedan 8,5 timmar till London. Hade en mellanlandning på knappt 3 timmar här innan jag flög hem till Göteborg. Alla flyg gick superbra, smidiga byten, inga förseningar, bra sittplatser och alla väskor kom med. Helt otroligt! Var inställd på förseningar, problem och till och med inställda flyg.

Precis innan jag skulle gå ut så till familjen på Landvetter var jag så nervös, taggad och känslosam. Har längtat efter den dagen sedan jag åkte, att få krama om dem igen. Och åhhh vad bra det kändes när alla stod där med största leendet. Bästa känslan!!!

Känns så konstigt att vara tillbaka, men väldigt bra också med tanke på läget i världen just nu. Det känns som jag åkte igår men också varit borta superlänge. Så mixade känslor!

Tog en dusch direkt när jag kom hem och kände mig som en ny människa efteråt. Hoppas fasen inte att jag drar med något virus från flygplatserna nu. Var så noga med tvätta händerna och handsprit. Efter duschen blev det tacos, kaffe och choklad med hela familjen. Perfekta mottagandet och det känns tryggt att vara på hemmaplan.


to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Skönt att resan gick bra, känner igen mig i känslan du hade när du kom fram, så känslosamt! 😊 <3
nouw.com/desireekujala
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vilken känsla att vara hemma måste jag tro, och sen att få krama om familjen igen! Underbart <3 Hoppas heller inget virus kom med haha! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Inspiration