"Jag är faktiskt rolig"

Jag går nästan alltid runt barfota hemma, med tofflor om jag fryser. Men aldrig med strumpor på. Däremot skulle jag aldrig gå barfota någon annanstans. Eller jo, hemma hos mamma och pappa <3 Det får fortfarande mitt hem. Snälla flytta aldrig.

Jag fick aldrig rött kort under de 18 åren jag spelade fotboll, tror kanske jag fick totalt 3 gula kort.

Min mage är inte speciellt känslig. Kan tugga massa tuggummin, äta massa blåbär, lök, majkakor, dricka massa kaffe osv. utan att känna av det.

Hade jag vunnit massa miljoner då hade jag tagit bort håret på benen och under armarna med laser. Hatar att hålla på och raka benen!!

Jag hade nästan underbett när jag var liten, så fick ha en tandställning som man tryckte upp i gommen. Den var gul och glittrig. Hatade gul och hatade glitter :))

Jag har en stor kärlek för hoodies med luva. ÄLSKAR dem. Allra helst ska de vara superstora och därmed blir det oftast bara hemma som jag myser runt i det.

Jag gråter lättare till äkta kärlek än inte till sorg. Ni vet, när en pappa från militären kommer hem till sin familj och sina barn. Nä, mitt hjärta går i två delar.

Under fotbollstiden en gång hade jag konstant skoskav i 2-3 månader, det hann liksom aldrig läka :)))) Kände liksom inte av det tillslut.

För drygt ett år sedan hade jag ingen rött i min garderoben. I somras bar jag bara rött. Det var något rött i varje outfit.

Boyfriend jeans passar nästan aldrig mig, min kroppsform är inte gjord för raka jeans. Jag har lårmuskler, höfter och en röv. Tillskillnad från de flesta boyfriends tydligen :P

Jag är verkligen rädd för att bli kär igen, men vill inget hellre inget annat lika mycket. Men det kan göra så ont det där och det påverkar än så jävla mycket. Saknar, men saknar ej ;)

Min favoritfärg är mörkblå, om man måste välja. Men det måste man oftast inte hehe.

Gillar inte att prata i telefon, asså jag gillar det verkligen inte alls, undviker allra helst. Eller med mina kompisar eller familj går det såklart bra.

Jag köper hellre 3 billiga byxor istället för 1 par dyra. Men, min framtida ekonomi och lön ska tillåta mig att köpa 3 dyra ;)

Jag är faktiskt ganska rolig, tyvärr har inte alla bara sett det än, men umgås med mig så ska ni få se att jag kan få er att skratta.

Jag har en dröm om att någon gång få deisgna eller äga ett eget smyckesföretag. Älskar smycken och har alltid gjort. ALLTID.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Om mig

Gillar

Kommentarer

hannahallencreutz
hannahallencreutz,
Haha, har inte heller fått ett rött kort ännu. Spelar dock fortfarande, vi får se hehe! ❤️ Roligt inlägg!
nouw.com/hannahallencreutz
Moa
,
Vart är kappan på sista bilden ifrån? Så fin!!!
juliawahlberg
juliawahlberg,
Det är en "kimonoklänning" från Daisy Grace 😃
nouw.com/juliawahlberg