Jag åkte fel

Idag har jag inte riktigt känt mig helt 100 faktiskt, som resten av befolkning antar jag. Vilket jag kände direkt när jag vaknade imorse, hade det orimligt tungt att gå upp. Har under dagen haft huvudvärk, litelite ont i halsen och sådär småkonstig i huvudet ni vet. Men absolut inte mycket, så jag tar det därför lugnt med träningen idag och hoppas på att det blir bättre redan imorgon. Ett annat tecken på att huvudet inte varit riktigt med är att jag missade att hoppa av tåget i Kungsbacka... vem gör ens det? Haha, fyfan. Tog en pendel med färre stopp och var helt inne i mobilen, så när jag tittade upp och dörrarna precis stängdes så lämnade vi alltså precis Kungsbacka bakom oss.... Så fick då alltså åka vidare till näst station, vänta där över en halvtimme och sen åka tillbaka igen. Hur arg blir man på sig själv då??
Men tur i oturen så bjöd mamma och pappa över mig på middag, så då tajmade jag det helt perfekt istället och blev dessutom hämtad på stationen. Så det blev bra till slut. Nu ska jag packa klart och kolla på tv en liten stund. Sen sova och bli frisk tills imorgon, ta en kopp te kanske. Hjälper det ens?

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

ceciliaahlqvist
ceciliaahlqvist,

Det är nästan precis som jag, glömmer alltid att trycka på stoppknappen så missar min hållplats för jag sitter i min egna lilla bubbla.

nouw.com/ceciliaahlqvist
gcamillas
gcamillas,
Krya på dig <3
nouw.com/gcamillas