International Street Market

Matmarknaden var lika härliga som tidigare år. Tar mig nog en sväng dit imorgon också, man borde verkligen passa på när de väl är här, bara en gång om året ju! Vi delade på fajitas-wraps och kycklinggryta med sötpotatis-pommes, supergott. Det finns allt från burgare och paella till crepés och langos. En härlig mix av massa gott. Älskar att bara gå runt där på torget och känna alla olika dofter, nationaliteter och glada människor, haha <3
Efteråt så cyklade jag med mamma hem och vi satte oss på altanen i solen, helt perfekt värme. Som pricken över i:et kom mamma ut med ett iskallt glas rosé. Där hade vi ett sånt ögonblick där tiden bara gärna hade fått stanna.
När solen gick ner så drog vi oss inåt soffan för Robinson innan jag cyklade hem till mig. Fin torsdag, som känts som söndag. Dessa långhelger asså, kan inte beskriva hur betydelsefulla och uppskattade de är, haha. Godnatt på er!
Imorgon blir det lite jobb hemifrån, en sväng till frisören, lite träning och förmodligen en kompis-dejt med Irma.

Fish & Chips från England och thaimat från Thailand (haha no shit).

Här har vi dagens middag som jag, mamma och pappa delade på - Mexikanska fajitas-wraps och en fransk kycklinggryta med sötpotatis-pommes. Wrapsen var bäst. Och sötpotatisen, men det är alltid gott.

Detta väder + matmarknad + massa folk, klockrent.

Pizzorna såg inte äckliga ut. Från Italien I guess?

En iskall rosé i solen hemma hos mamma och pappa, sommar <33

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Sandrachorsell
Sandrachorsell,
Vilken superhärlig dag du har haft 😀
nouw.com/sandrachorsell
amandasääv
amandasääv,
Åhh sötpotatis-pommes är ju såå gott! <3
nouw.com/amandasääv