inredningstankar i nya lägenheten

Ett runt matbord är ett måste, tycker det är så mycket trevligare. Har några on my mind, men de kostar ju såklart en del. Kommer med största sannolikhet bli ett i något märkt trä, gärna i valnöt eller mörkare. Tycker verkligen om trä som material, levande, naturligt och unikt för varje del.

I köket kommer jag att måla luckorna i en grå/beige färg som jag tror kommer bli superfint till det mörkbruna golvet. För jag kommer börja med att slipa och olja golvet i hela lägenheten till en mörkbrun ton. Jag älskar mörkbruna golv och det kommer höja heeeeela lägenheten.

Jag kommer satsa på få välvalda inredningsdetaljer. Jag har hellre färre detaljer som är lite större än massa små.

Jag kommer vilja hitta en härlig mix av stilrent och basic, men med en personlig touch. Vill att det ska kännas som min lägenhet samtidigt som jag är sugen på många trender. Förstår ni vad jag menar? Man vill inte att det ska se ut som varenda bild på Pinterest eller kännas som ett hotellrum, men man är ändå sugen på en del utav det.
Kommer ha en djup soffa, lurvig matta och neutrala färger, många gardiner, trämöbler, gröna växter och välvalda tavlor och ljuslyktor. Men kommer försöka få lite unika delar också, någon vintage detalj, lampa eller tavla.

Alla bilder är från Pinterest

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Så himla roligt inlägg att få ta del av! Älskar hur du kombinerar inspiration i både bild och text!!

nouw.com/agnesmathilda
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå snyggt 🤩🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
alicenordgren
alicenordgren,
Anngelic
Anngelic,

Jag håller med dig, ett runt köksbord är så himla fint!
I vilka butiker har du hittat runda bord?

nouw.com/anngelic