In Sthlm - CUBE Agency

Hej på er!
Klockan är 22 och jag är helt slut. Vilken dag vi haft och vilken dagar vi har framför oss. Vi hann liksom inte ens med mässan, men siktar in oss på imorgon eller på fredag förmiddag.
Dagen började med en tågresa som gick oerhört fort, med allt jobb som finns att göra. Vi köpte med frukost från Espresso House och så åt vi tillsammans allihopa. Mysigt ändå! Vi är fem som åker upp från kontoret, varav vi är tre från marknadsavdelningen. Vi har en del möten inbokade och ska även hinna med Formex, det är i alla fall tanken :)

När vi kom fram till stan runt lunchtid så blev det mat direkt innan vi stack till första mötet som var med agenturen CUBE. Därefter direkt till Sunday Seven Agency som säljer bland annat Superga och Havianas. Fick med oss varsitt par från Superga, hur nice?
Sen tog vi oss till hotellet som ligger vi Globen för att avsluta med lite jobb framför datorn. Checkade ut för jobbdagen runt kl 18 och stack då senare iväg till Hammarby Sjöstrand för en god middag allihopa. Shit vad fint det är runt omkring där. Hade så kunnat tänka mig att leva runt i dessa områden.
Men nu är det läggdags, imorgon väntar tre spännande möten. Återkommer om detta imorgon. Godnatt

Frukost på tåget, yoghurt, crossaint och kaffe. "Showroom" hos Sunday seven.

Kollektioner från Superga, också hos Sunday Seven.

Wow va fint Hammarby Sjöstrand här. Likt Eriksberg i Göteborg. Här vill jag bo!!

Vi delade på Nachos till förrätt. Mmmm!!

Look at this!! Scampi, ananas, hallon, jordgubbar, sallad, gurka osv. MUMS!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

ISA,
åh det där är ju vid mina hoods, älskar att ta morgonprommisar där <3
isabyl.se