Hur jag förbättrat min hårkvalité

Här ser ni mitt hår hösten 2018 (vänster) och mitt hår nu våren 2020 (höger). Båda bilderna är tagna precis innan jag ska klippa mig och alltså i ett "slitet" mode.

När jag började gå till Studio Epic hade jag slitit ut mitt hår ganska mycket under många år. Många många toningar som missfärgats av solen (vilket är helt normalt), och en hel del blekning som gjort det frissigt och torrt. Plus att jag själv inte använt rätt produkter för mitt hår. Så har mig själv mycket att skylla.

Vi började då fokusera på att bygga upp mer kvalité i håret, ta fram lockarna och få ner frissigheten. Alla behandlingar som gjorts har varit otroligt snälla mot håret med fokus på att stärka håret och minsta möjlig slitage. Som alltid går känslan och kvalitén lite upp och ner under årets alla årstider. Det kan beror på väder, mående och produkter etc. Men herregud vilken förbättring det blivit!

Bilden till höger visar ett hår som inte varit hos frisören på 7 månader och dessutom varit i solen under 4 månader. Det borde vara så mycket mer slitet och tråkigt än vad det är. Det är lite svårt att visa på bild. Men jag tror ändå ni ser skillnaden. Det är mycket mjukare mer lätthanterligt. Och en stor anledning till det är Studio Epic och Marcella. Så otroligt tacksam! Bra hårdagar är värt mycket ;)

Jag har använt många produkter från Kérastase, senaste tiden har jag använt denna serie, guldigt och vit. Vet inte exakt vilken hårtyp den passar, men du kan alltid gå till studion och fråga om tips. Det är verkligen skillnad på hårprodukter och hårprodukter. Plus att alla behöver olika (såklart), beror ju helt på vad för typ av hår man har. Därför är det alltid lite lurigt att lyssna på andras tips. Så olika för alla!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Theresebissmark
Theresebissmark,