Hur du väcker kroppen

Hej på er!
Igår var en sån där riktigt trött måndag, ni vet, när energin står på noll och man är allmänt seg dagen igenom. Sjukt att det kan bli så på bara en dag, från att i söndags vara fylld med energi till att inte orka gå upp för trapporna dagen efter... Jaja, det är väl så livet är, visst?
Tänkte ta nya tag idag och startade därför dagen med ett kort träningspass. Klockan ringde 05.30, snoozade en gång och var sedan på gymmet 05.50. Sprang några intervaller för att väcka kroppen, riktigt skönt att kicka igång hela "systemet" och chocka kroppen med lite flås innan man ens vaknat på riktigt. Det blev totalt 15 intervaller - 30 sekunder löpning och 30 sekunder vila på 16-17 km/h. Känslan efteråt när man möts av strålande sol och sån där härlig krispighet i luften, underbart. Dessa dagar när solen skiner så vill man ju allt annat än sitta inomhus på ett kontor, det får nog bli en kort promenad på lunchen sen. Lunchen som förövrigt är havregrynsgröt idag, då jag inte orkade göra något igår, haha.
Hoppas på en effektiv och skön arbetsdag, följt av ett träningspass och sen hem för att göra matlådor och slänga mig i soffan framför något bra program. Sen är det redan onsdag, gött!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer