Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Höstplaner - Back to School

Yes, ni läste rätt. I höst kommer jag att börja plugga!! Jag kom in på IHM Business School i Göteborg och kommer att plugga ett tvårigt program som heter E-commerce Manager. Såhär beskrivs utbildningen lite kortfattat:

"Utbildningen E-commerce manager ger dig strategisk och operativ kompetens att driva och utveckla e-handel och digital marknadsföring. Du rustas för att ta ett affärsmässigt helhetsansvar för kundnytta, kundupplevelse, lönsamhet och affärsutveckling."

Det drar igång om tre veckor och jag är så spänd och förväntansfull. Utbildningen innebär också två praktikperioder, vilket känns så rimligt när det gäller utbildning. Jag tycker att man lär sig så mycket av att jobba, ibland mer än själva pluggandet.
Ser fram emot detta väldigt mycket. Det har faktiskt inte varit helt självklart för min del att plugga denna hösten, men nu när jag fick chansen så känner jag att jag vill testa och se. Är detta något för mig eller inte? Vi får se. Jag är taggad!
Kommer förhoppningsvis kunna jobba vidare i butiken några dagar i veckan.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Men åå så kul!! Kommer säkert passa dig hur bra som helst! Grattis fina <3
juliawahlberg
juliawahlberg,
Tack snälla du <3 <3
nouw.com/juliawahlberg
Amanda
,
åh skoj! kan du berätta mer om den utbildningen? vad kan man bli? vad vill du bli? 😊
juliawahlberg
juliawahlberg,
Fixat ett inlägg 😃
nouw.com/juliawahlberg

Inspiration