Höstjackor - måste ha

I samarbete med Didriksons

Är så otroligt stolt och glad över fortsatt förtroende från Didriksons. Jag fullkomligt älskar deras produkter och syn på livet. Att dåligt väder inte skall stoppa oss från aktiviteter, att man kan känna sig både snygg och praktiskt på samma gång. Men även hur det stylar många av sina plagg på hemsidan. Blir inspirerad av att kolla på deras sida och känner att jag vill vara en del av dem. Förstår ni känslan?
Älskar när man fastnar för företag och märken, att man kan gilla så mycket mer än vara ett plagg eller två.

Här är två nya favoriter, en medeltjock jacka med unik design som är det perfekta mixen av snygg, fin och cool. Älskar den, finns i beige och mörkgrönt. Jag har storlek 38. Vilket är normalt för mig.

Västen som jag bär på bilderna längre ner har en perfekt längd och klockren för såväl promenader som aktiviter utomhus. Eller bara när man vill ha en go tjocktröja och inte orkar knö på en jacka över. Jag har verkligen saknat en väst, not anymore!! Finns i flera färger dessutom.

Line Anorak (beige) - HÄR
My väst (svart) - HÄR

Västen är vattenavisande och medelvarm, gjord av bland annat återvunnen polyester. Jag bär storlek 38 även i denna och den är normal i storleken. Så mysig krage och fina slitsar på sidan!! ÄLSKAR MASSOR.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

brallans
brallans,
Så cool väst! Den var riktigt snygg på dig!! <3
nouw.com/brallans
Caroline
,
Var är skorna ifrån? 😃
charlottahagg
charlottahagg,
Sjukt snyggt!! 😊
nouw.com/charlottahagg