Höstens planer

Karriär & jobb - Hitta min roll hos Tell Me More, bli varm i kläderna och verkligen visa vad jag går för. Kommer jobba för att lära känna företaget och bli en del av teamet snabbt. Ser fram emot att utvecklas ihop och som sagt hitta min roll. Kommer vara en utmanade höst med mycket fokus på jobb. Men jag är supertaggad på det!!
Träning & hälsa
- Fortsätta hålla bra träningsform, gärna variera med styrka och kondition. Fortsätta köra yoga någon gång i veckan. Äta minst ett lagat mål om dagen. Ibland är jag dålig på det, men med jobbrutiner blir det desto enklare. Och mår mycket bättre av det rent kroppsligt!! Alltså inte frukost/mellanmål till middag eller lunch. Har verkligen blivit bättre på det och känner skillnad!!
Socialt
- Har en weekend i Stockholm planerad med mina tjejer för att fira Johanna. Jag själv fyller dessutom år i slutet av september, 25 år och det ska firas!!!
Vill också inte bara göra saker på helgerna. Ibland kan man göra saker efter jobbet också, inte alltid, men nån gång då och då. En middag, en AW, träna ihop med en kompis osv.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Härlig mål tycker jag! Kram
nouw.com/linnealarssonss