höstdepp >> vinterpepp

Imorse var det riktigt tungt att kliva upp. Trots att det är fredag? Men det är så satans mörkt ute så det känns som man kliver upp mitt i natten och kommer hem vid samma tid då det är lika mörkt ute även då...
Blir så opeppad på livet. Har helt ärligt haft en svacka under stora delar av hösten. Inte haft motivation till något och inte känt någon riktig glädje. Jag har inte hittat på många saker och heller inte velat göra det. Vilket faktiskt gett mig en del ångest. Orken har verkligen inte varit med mig. Tar inte med mig mycket från denna hösten, det känns som ett stort misslyckande bara. Helt ärligt. Men så är det ju ibland. Jag hoppas inte att jag smittat av mig med någon negativitet på bloggen, förutom nu då. För om det är något som alltid får mig att må bra så är det faktiskt min blogg och mina fina läsare! Ska i vilket fall försöka vända denna deppiga period NU. Behöver ha en härlig, mysig och bra december. Behöver mer energi och glädje. Träna och äta bra, göra sånt som jag mår bra av och umgås med de jag tycker om. Vara snäll mot mig själv helt enkelt.
Nog om det. Tänkte nog jobba fram till 16 idag. Sedan ta mig hemåt. Får se om det kanske blir en löprunda, var länge sen nu, har tappat även den motivationen. Sen vill jag nog äta tacos!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer