Ho Chi Minh

WOW WHAT A DAY!!

Började dagen med frukost och kaffe, sen en löprunda runt Mission Bay som jag gjort tidigare. Ni som sett vloggarna har sett hur den fin den rutten är. Det blev nästan 12 km idag och det var klockren temperatur, när man blir svettig, men inte för varm, solen steker på, men inte för mycket. Ja perfekt.
Satte mig på stranden med Klara en stund efteråt och bara snackade. Strax efter lunchtid åkte vi tillsammans med resterande housemates till en hike som heter Ho Chi Minh norr om La Jolla.

Det är en hike som inte är så lång eller så "jobbig" men lite farligare och svårare. Vilket vi märkte, haha. Ett tag var jag lite rädd för att någon skulle skada sig faktiskt. Men det gick bra och vi kom ner till stranden hela, men absolut inte rena, haha. Men det var ändå roligt och oj vad jag uppskattar hikes, definitivt inte sista gången.

Vi gick längs stranden en bit och sedan upp lite längre bort via trappor och såg en helt fantastiskt utsikt igen. Det är sånna fina miljöer här att man inte längre blir förvånad.
Efter hiken så tog vi bilen till The Taco Stand i La Jolla och köpte med mat och gick ner till havet. Kanske världens godaste burrito med räkor och en solnedgång senare så vill jag ge denna dag 10 av 10.

I mean, look at this....

Klara och Moa <3

Här har ni mitt House Crew, vi saknar en kille dock som skulle jobba. Vi är med andra ord sju personer som bor ihop. Tre är ganska nya, så vi känner inte varandra så bra än. Så en sån här dag var klockren. Jag bor med tre andra svenskar, Moa, Albin och numera Klara (min roommate). Sen bor det också en kille från Finland, en från Indien och en från Makedonien i huset.

Här kändes livet klockrent. En riktigt go dag, utomhus inprincip hela dagen och lite rödrosig om kinderna, samt en sån där perfekt trötthets känsla i kroppen. Plus kanske världens godaste burrito med en fin solnedgång i Kalifornien, ja ni fattar ju. LIVET ÄR BRA.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
Svensson
,
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355