Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Hemmajobb, party brunch och EM-guld

Förra veckan var fullspäckad, efter jobbet i onsdags åkte jag hem till mamma och pappa i Kungsbacka för att få lite tid med dem. Skönt att få byta hemmajobb-miljö också. Tog en löprunda när jag kom dit, passar på att kunna springa utan spårvagnar, bilar och rödljus ;) Sedan jobbade jag därifrån under hela torsdagen innan jag och mamma tränade tillsammans på kvällen.
Efter passet blev det färska räkor och bröd, även pappa var hemma. Så mysig torsdagkväll!
Två nätter fick det bli innan jag fick skjuts hem till Göteborg igen. Jobbade hemifrån under fredagen innan det blev en AW med middag och vin på Mr.P med Linda och Irma. Är det någon restaurang jag skulle tipsa om direkt till någon som ska till Göteborg är det absolut Mr.P och Toso.

Inledde lördagen med Barry's, upper body focus med två kompisar. Sen hem och göra sig fin för party-brunch på Parlour. Otroligt trevligt med lite "dagsfest" med goa vänner. Vi var ute till stängning och avslutade hemma hos mig en stund. En bra lördag!!

Söndagen bjöd på strålande sol, så det blev en lugn och skön promenad i Slottskogen. På kvällen åt vi indiskt och kika på EM-final, GULD! Otroligt kul att följa och så gött med vinst. Att en dunderhelg avslutades med ett EM-guld. OTROLIGT. Helt slut, men också taggad inför en nya vecka imorgon.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Inspiration