Hemmahelg

Jag har en riktigt hemmahelg denna vecka. Blir litelite rastlös, men ändå lugn och återhämtad utav det.
Igår, lördag, var jag nära på att spontananmäla mig till Kungsbackaloppets kvartsmara på 10,5 km. Men skippade det och fick brutal ångest när jag såg folk springa utanför lägenheten. Det såg så härligt ut i regnet och mer pepp än att springa själv. Men när jag själv sprang i regnet lite senare så kände jag min hälsporre igen, så det var nog meningen. Bra val.
Annars blev det en del plugg här hemma, men mest soffhäng och hockey. Somnade en stund i soffan efter löpningen och en go dusch. Så skönt faktiskt. Älskar när det liksom känns "ok". Klart jag hade kunnat göra massa annat nyttigt. Men ingen som var brådskande.

Idag, söndag, tog jag sovmorgon fram till 10. Känns som jag kan sova hur mycket som helst nu för tiden. Är trött konstant och antar att det är pollen? Har ätit grötfrukost och druckit kaffe, gjort några excell-övningar och kollar på nyhetsmorgon. Resten av dagen består av städning, handla mat, fixa garderoben, några ärenden och träning. Regnar även idag och man är nästan lite bortskämd med sol så det känns konstigt att det regnar två dagar i rad.
Det är lite mysigt tycker jag, då känner jag ingen press över att man måste vara ute och att man måste lämna hemmet.
Ha en fin söndag<3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer