Hemma hos mig, länkar till allt

Soffan är från Hemdesigners, här. Glasbord från Kave Home, här. Matta ifrån Classic Collection, här.
Både spegeln och dragspelslampan är vintage. Gardiner i linnemix är från HM Home, här. Grönt kuddfodral från Tell Me More, här.

Ett stort tips är att köpa lampor vintage. Finns så otroligt många fina och unika antika lampor. Såväl för golv, bord och vägg. Älskar att kunna blanda nytt med gammalt. Inte bara inreda, utan faktiskt skapa, skapa en mix av din stil och samla på sig utvalda favoriter.

Får ofta frågor om matgruppen. Den är från Trendrum och hänger egentligen inte ihop. Stolarna är av valnöt och linnetyg, här. Bordet är av ek och marmor, här. Alla små glaslyktor är från Tell Me More, här.

Jag la ju in ett nytt golv när jag flyttade hit, ett trägolv av valnöt från Kährs som kallas Linnea, här. Bokstödet är från Gina Tricot Home, verkar vara slutsålt tyvärr.

En otrolig tv-bänk, också i valnöt som matchar golvet på ett perfekt sätt. Kommer från Ikeas serie Stockholm, här. Har även sideboard i samma serie i hallen för att få ett fint sammanhängande feeling i lägenheten. Grenen som jag har som klädstång är direkt från naturen.

En stor lampa av rispapper från House Doctor, här. Sängkappa från Jotex, här. Sängkläder i en härlig brun färg, här.

Mattan i köket är av hampa från Tell Me More, här. Målade om alla köksluckor i en färg från Jotun som heter Macchiato, här.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar