Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Hell Week på Barry's

Denna vecka är det fullt fokus på träningen. Känns som det var ett bra tag sedan jag var inne i ett sånt här gött tränings-flow. Min träningsbakgrund som ni vet är ju väldigt stabil, har tränat hela livet och aldrig haft några längre uppehåll, varken frivilligt eller pga skada. Har en grundfysik som aldrig rubbats. Något jag är tacksam för, men också stolt över. Efter elitidrotten är det ju lätt att trappa ner, vilket man såklart gjort på sätt och vis. Men denna vecka känns det som jag är på träningsläger och har försäsong igen haha, och jag älskar känslan! Känslan av att vara lite mör, känslan av att ha en kortvarig och intensiv plan som man bara måste och vill följa.
Denna vecka kör jag nämligen Hell Week på Barry's. Det är en kampanj/koncept som pågår i någon månad, där man alltså tränar 7 gånger under 7 dagar. Till ett rabatterat pris och dessutom får man en belöning i form av 20% på nästa köp. En morot och en utmaning i ett, kan det bli bättre??


Jag har snart avklarat 5 av 7 pass och har lördagförmiddag och måndagkväll kvar. Söndagen blir en vilodag tack vare att jag körde dubbelpass igår. Tror kroppen kan må bra av det. Supergo vecka so far och kroppen känns så stark och bra. GÖTT.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar