Helikoptertur till Grand Canyon

Grand Canyon

Efter lunch blev vi upphämtade på hotellet för att bli körda ut till flygbanorna. Det var dags för en helikoptertur till Grand Canyon med ett stopp där och sen tillbaka. Så jäkla mäktigt!! Tycker verkligen om känslan av att åka helikopter, detta var andra gången nu. Samtidigt som det är lite läskigt så är det så härligt. Men denna turen gick superbra och kunde slappna av typ helt efter bara några minuter :)

Hur häftigt är inte detta landskap!!

Man är ändå en bit upp, tur att man inte riktigt förstår riskerna, eller så bortser man från dem. Snacka om att lägga livet i någon annans händer....

Här hade vi landat efter att ha kört nere i "dalarna" eller vad man ska kalla det en lite bit. Så häftigt att sväva fram mellan de höga bergen och fräcka landskapet.

Det bjöds på skumpa och lite fika. Trevligt!

Vilken resa vi haft, WOW.

Sen flög vi tillbaka igen, fast en annan väg! Jag fick sitta fram båda vägarna, lyllo mig!

Twin Peaks Restaurant

Efter helikopterturen åkte vi hemåt hotellet igen, landade lite innan det var dags för en sista middag. Vi gick till ett ställe som heter Twin Peaks som låg vid Planet Hollywood. Jag testade mig på en vegetarisk burgare igen som var supergod!! Utsikten över strippen var inte tråkig den heller. Ett fint avslut!

The Ultimate Variety Show

Som en allra sista grej gick vi på en show, känns som ett måsten när man är i Vegas! Vi gick på en som hetter The Ultimate Variety Show, som namnet tyder så var det en bladning av alls slags underhållning. Magi, akrobatik, humor m.m. Den var riktigt bra!! Skulle ge den 4 av 5. Det var en akt som var så rolig att jag inte minns senast jag skratta så mycket. Men sen var det några delar som var något sega. Men i helhet mycket underhållande, så kul att ha gått på en show i Las Vegas!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
Vilken härlig dag! 😊
nouw.com/gcamillas
emmaks
emmaks,
Wow vilken fin blogg du har och vilka bilder du tar! Kika gärna in på min blogg, är 20 år gammal och gravid med mitt första barn! Kram
nouw.com/emmaks