helgen // träning, kvällsdopp och serier

Ännu en sommarvecka och en sommarhelg har passerat. Denna gången en lugnare sådan. Fick till två grymma träningspass. Ett styrkepass och en långpass, planen var 17 km men det slutade med ett halvmara på 21 km, kroppen kändes så stark och pigg. Då får man passa på!!

Har varit hemma hyfsat mycket, hela lördagen regnade det och var molnigt så det var perfekt med en lugn hemmadag för en gångs skull. Några snabba ärenden på stan och gympasset hann jag med också. Kollade klart på Young Royals och Too hot to handle på Netflix under kvällstimmarna. Två heta tips!!

Söndagen blev det den långa löprundan upp till Delsjön och tillbaka, sen kvällsdopp och lite ätbart vid Saltholmen tillsammans med Linda. Vi cyklade både dit och hem, så utöver 2 mil löpning blev det 2 mil cykling igår haha. Sjukt nog inte så trött efteråt! Vi kollade EM-finalen efter klipphänget.

Det var så välbehövligt med en inte så uppbokad helg på hemmaplan och där fokuset kunde vara på träning och egentid. Det är inte riktigt så mina sommarhelger ser ut annars.

Hoppas ni hade en bra helg <3

Långklänning från Gina Tricot!

Jordgubbar och mjölk på sommaren, älskar <3

Söndags"middag" vid havet med en bästa vän, otrolig kombo.

Klänning från Gina Tricot!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer