Helgen i bilder // vattenfall och solnedgång

LÖRDAG

Vill ni veta en sak som jag älskar så otroligt mycket? Soliga lediga helger!!!
Vilket denna helg bjöd på till fullo. Var en sväng i Varberg med mamma i lördags, kan tipsa er om att åka till Bruket, det finns några Vintage-butiker, någon blombutik och små andra butiker. Inte superstort, men mysigt.

Vi åt sedan en supergod lunch på Varbergs stadshotell. Så härligt att komma iväg, bara över dagen bara. Tog en långpromenad på lördag eftermiddag när jag vara hemma igen och spenderade kvällen i sängen framför tv:n, vilket kändes så behövligt sjukt nog. Ibland får jag sånna infall och bara måste få lite space från allt och alla.

Skor-New Balance, Jeans och kappa-Gina Tricot, Halsduk-HM, Mössa-Zara

SÖNDAG

Söndagen blev en riktigt pangdag, utomhus i stort sätt hela dagen. Jag, Linda och Irma tog bilen till Ramhultafallet och möttes av ett mäktigt vattenfall som var 50/50 av is och rinnande vatten. Vi tog promenadstigen bortåt en bit och satte oss vi en grillplats, gjorde upp en brasa (helt själva liksom, riktigt friluftsmänniskor) och grillade korv. Hur mysigt!!

Sedan tog vi bilen hemåt och stannade till vid Hanhalsholme för att se solnedgången. Vindstilla, knäpptyst, solnedgång och bästa vänner till sällskap. Magisk kväll och vilken underbar dag, fylld med energi.

Två vänner jag vet jag kommer vara en del av resten av mitt liv.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
brallans
brallans,

Men wow vilken helg!! Det låter så himla mysigt! (Ps, ÄLSKAR din mössa 😍)

nouw.com/brallans
Ellendelin
Ellendelin ,

Men alltså WOOOOW, vattenfallet var ju magiskt! ❤️

nouw.com/ellendelin
Jennifeh
Jennifeh,

Så fina bilder ✨

nouw.com/jennifeh