helgen i bilder // egen pasta, rödvin och hemmafix

Vilken toppenhelg jag haft! Lördagen var betydligt mer social, medan söndagen innebar sovmorgon, soffhäng, hemmafix och serietitt.

I lördags åkte jag hem till Kungbacka för att fira mamma som fyllde år i helgen. Vi åt en långlunch och drack rosé på utserveringen tillsammans med två familjekompisar. Kämpade på med filtar och solglasögon medan solen tittade fram då och då. Men det var härligt att kunna sitta ute. Vi gick hem och kollade lite hockey efteråt allihopa.

Skor och kappa från Mango, halsduk från Lindex, väska från Saint Sam.

Lördagkvällen spenderade jag med tre vänner, vi gjorde egen pasta, vilket var första gången för mig. Det blev pasta med basilika, svamp och tryffelsalami. Det blev otroligt gott!! Med rödvin till såklart. Favoritkvällar, bäst sällskap, god mat och vin.

I söndags tog jag sovmorgon och vaknade runt 10:30, men gick också och la mig ganska sent. Så det var välbehövligt. Kollade på alla avsnitt av Snabba cash, tips!!! Fixade lite här hemma med krukor och spegeln, hade några färgprover kvar från köket som jag kunde måla med. Det blev även lite tvätt och städ. Sen fick jag nog av att inte röra på mig, så tog en löprunda på 9 km i duggregn på kvällen. Det var väldigt skönt faktiskt.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Hoppas du får en fin vecka 😊
nouw.com/psykiskohalsablogg
Felwan
Felwan,

Vilka härliga bilder!

nouw.com/felwan